BİRBUÇUK YILDA AFYON’UN 24 ŞEHİDİ VAR

20 Temmuz 2015 tarihinden bu tarafa 1,5 yıda 904 şehit verildiğini belirten Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, bu şehitlerin 24’nün Afyonkarahisar’dan olduğunu belirtti.

Devamı » 22 Ocak 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLI GAZİMİZİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BAŞKAN KUMARTAŞLI GAZİMİZİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU Başkan Kumartaşlı  Gazi Hüseyin KARAASLAN'ın sevincine ortak oldu. 

Devamı » 21 Ocak 2017

BAŞKAN KUMARTASLI ve AİLESİ ŞEHİT EŞİ HESNA YANIK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

1990 yılında Manisa'da görev esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Ulaştırma Onbaşı Ali YANIK'ın eşine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Devamı » 21 Ocak 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLI TAŞOLK BELEDİYE BAŞKANI ÖNER'E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner'e Nezaket ziyaretinde bulunarak Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin her zaman yanında olan ve özellikle Şehit Yunus Emre Aral'ın cenaze ve sonraki iş ve işlemlerinde misafirlerin ağırlanmasında Mevlit programlarında belediye imkânlarının hepsini elinden geldiğince kullanmasına ve şehidimiz e yakışır bir Taşoluk sergilediğinden dolayı Başkan Kumartaşlı; Taşoluk Belediye Başkanı Murat ÖNER'e teşekkür etti. Başkan Öner ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için ne yapsak azdır bu gün biz rahat bir şekilde yaşayabiliyorsak Şehitlerimiz ve Gazilerimiz sayesinde dedi.

Devamı » 21 Ocak 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLI HOCALAR BELEDİYE BAŞKANI ASLAN'A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan'a Nezaket ziyaretinde bulunarak Şehit Kamil TUNÇ' un cenaze ve sonraki iş ve işlemlerinde misafirlerin ağırlanmasında Mevlit programlarında belediye imkânlarının hepsini elinden geldiğince kullanmasına ve şehidimiz e yakışır bir Hocalar sergilediğinden dolayı Başkan Kumartaşlı; Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan'a teşekkür etti.

Devamı » 21 Ocak 2017

EL BAB'DA MEHMETÇİĞE SALDIRI! 5 ASKER ŞEHİT, 9 ASKER YARALI

Saldırıda 5 asker şehit oldu, 9 asker de yaralandı. Saldırının ardından DEAŞ terör örgütü mensuplarının bulunduğu alanlar karadan ve havadan ateş altına alındı. Çatışmaların ardından yaralı askerlerin gelişi nedeniyle Kilis ve Gaziantep'teki hastanelerde alarm durumuna geçildi.

Devamı » 21 Ocak 2017

GATA DA TEDAVİ GÖREN GAZİMİZ DEN SEVİNDİRİCİ HABER

17-12-2016 tarihinde Kayseride teröristlerin patlayıcı yüklü araç ile yaptıkları saldırıda Afyonkarahisardan P.Er Kamil Tunç şehit olmuş 2 Afyonlu askerimizde yaralanmıştı.Derneğimiz Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri GATA da tedavi gören P.Er Kayahan Uluhan'ı ziyaret etti.Moral durumunun iyi olduğunu gördüğümüz gazimiz inşaallah tedavilerini sonrasında sağlığına kavuşarak aramıza dönecek diyen başkan Kumartaşlı gazimizin ailesi ne geçmiş olsun dileklerini ileterek her zaman arayabilirsiniz bir ihtiyacınız olduğunda hep yanınızdayız.dedi.

Devamı » 19 Ocak 2017

ÖZEL HASTANELERDE ÜCRETSİZ TEDAVİ İÇİN DERNEĞİMİZ ÜYE LİSTESİ GÜNCELLENDİ

2013 TARİHİNDEN BU GÜNE AFYONKARAHİSARDA BULUNAN ÖZEL HASTANELERDE TÜRKİYE HARP MALÜLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ AFYONKRAHİSAR ŞUBESİ ÜYESİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ÜCRETSİZ TEDAVİ HİZMETİ ALIYOR.

Devamı » 18 Ocak 2017

Genel Başkan Uran’dan önemli açıklama!.

Genel Başkan Uran’dan önemli açıklama!.. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran şehit aileleri ve gaziler hakkında Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’nde basın açıklamasında bulundu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran; “Bizler Cumhuriyeti kurduk, savunduk. Demokrasiyi de 15 Temmuz’da şehit olanlar, gazi olanlar ve Türk Milleti dirayetli bir şekilde FETÖ’cülere gereken cevabı verdi. Halen terörle mücadelemiz devam ediyor. Bunun neticesinde de olsa üzülerek de olsa şehitlerimiz gelmeye devam ediyor” dedi

Devamı » 17 Ocak 2017

ŞEHİT VE GAZİLERİN SOSYAL HAKLARI EŞİT OLACAK

ŞEHİT VE GAZİLERİN SOSYAL HAKLARI EŞİT OLACAK Terör olaylarına müdahale, darbe girişimi ve görev sırasında şehit gazi olan güvenlik güçlerine ilişkin yapılan yardım uygulamalarında değişiklik yapılacak. Terör olaylarında, darbe girişimi ve görev sırasında şehit ve gazi olan güvenlik güçlerine farklı farklı yardımlar yapılıyordu. Söz konusu yardımlar yeniden düzenlenecek. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit veya gazi olanlar dahil sosyal haklar eşit olacak şekilde düzenleme yapılacak

Devamı » 17 Ocak 2017

ŞEHİT ATEŞİ EMİRDAĞ'A DÜŞTÜ

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı Diyarbakır sur da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 4 şehidimizden biri olan Şehit Polis Memuru Ali Sevim'in aslen Afyonkarahisar Emirdağ nüfusuna kayıtlı olduğunu açıkladı.

Devamı » 30 Ocak 2017

AFYONKARAHİSARLI İŞ ATAMASI YAPILAN ŞEHİT AİLESİ VE GAZİLERİMİZİN İSİM LİSTESİ

13.01.2017 Tarihinde Şehit Yakını ve Gazilerimizin Ataması Gerçekleştirildi. Afyonkarahisar İl Merkezi ve İlçelerinden ataması yapılan Şehit yakını ve Gazilerimizin İsim listesi aşağıda çıkartılmıştır. Dernek Yönetimi olarak yeni atanan tüm şehit gazi yakınlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Devamı » 16 Ocak 2017