ŞEHİT ATEŞİ EMİRDAĞ'A DÜŞTÜ

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı Diyarbakır sur da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 4 şehidimizden biri olan Şehit Polis Memuru Ali Sevim'in aslen Afyonkarahisar Emirdağ nüfusuna kayıtlı olduğunu açıkladı.

Devamı » 30 Ocak 2017

AFYONKARAHİSARLI İŞ ATAMASI YAPILAN ŞEHİT AİLESİ VE GAZİLERİMİZİN İSİM LİSTESİ

13.01.2017 Tarihinde Şehit Yakını ve Gazilerimizin Ataması Gerçekleştirildi. Afyonkarahisar İl Merkezi ve İlçelerinden ataması yapılan Şehit yakını ve Gazilerimizin İsim listesi aşağıda çıkartılmıştır. Dernek Yönetimi olarak yeni atanan tüm şehit gazi yakınlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Devamı » 16 Ocak 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLIDAN YENİ ATANAN HOCALAR KAYMAKAMI AZİZ GÖLBAŞINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN KUMARTAŞLIDAN HOCALAR KAYMAKAMI AZİZ GÖLBAŞI’NA NEZAKET ZİYARETİ Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, İlimiz Hocalar ilçemize yeni kaymakam olarak atanan Aziz GÖLBAŞI'nı makamında ziyaret etti.

Devamı » 15 Ocak 2017

DERNEĞİMİZ 102 NCİ YIL LOGOSU HAZIR.

Derneğimiz 102 nci yıl logosu hazır.

Devamı » 06 Mart 2018

İŞ ATAMA SONUÇLARINI SİTEMİZDEN SORGULAYA BİLİRSİNİZ.

Bakanlıklar, bağlı ve ilgili kuruluşlar, kamu iktisadi teşebbüsleri, üniversite ve belediyeler olmak üzere toplam 130 kamu kurum ve kuruluşuna atama teklifi yapılmıştır. İlgililer atama teklif sonuçlarına 14/01/2017 tarihi saat 10.00 itibariylehttp://euygulama.dpb.gov.tr/DPB_WEB/SorguSehitGaziAtama.aspx adresinden ulaşabilirler. İlgililerin atama işlemleri, yazıların kurumlara ulaşmasından itibaren başlayacak olup bundan sonraki süreçte istihdam hakkı sahiplerinin, kurumların atama işlemlerini tamamlamalarını müteakiben kendilerine tebliğde bulunmasını beklemeleri gerekmektedir.

Devamı » 15 Ocak 2017

AFYON BELEDİYESİ VE DERNEĞİMİZDEN ANLAMLI PROJE

280 ŞEHİT AİLESİNE TÜRK BAYRAĞI VE KUR’AN- KERİM HEDİYE EDİLECEK Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi işbirliğinde anlamlı bir proje başlattı. Vatanımızın birlik bütünlüğü için şehit olan Afyonkarahisarlı tüm kahraman şehitlerimizin ailelerine kutsal kitabımız Kur’an-Kerim ve mukaddes Türk Bayrağımızı hediye edilecek.

Devamı » 15 Ocak 2017

ŞEHİT YAKINI GAZİ İŞ ATAMALARI YAPILDI

3713 sayılı Kanunun ek 1 inci maddesine göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca hak sahibi olduğu tespit edilerek Devlet Personel Başkanlığı’na bildirilen (1641) şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atama kurası, 13 Ocak 2017 Cuma günü Devlet Personel Başkanlığı’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Devamı » 14 Ocak 2017

AFYONLU ASTSUBAY BAŞÇAVUŞ, KAZADA ŞEHİT OLDU

Şırnak'ın Silopi ilçesinde görev yaptığı birlikte askeri aracın çarpması sonucu şehit olan Tankçı Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Özdil'in (50) Afyonkarahisar'daki baba evine şehit ateşi düştü.

Devamı » 30 Ocak 2017