ŞEHİT AİLELERMİZ VE GAZİLERİMİZ KURAN-I KERİM DERSİNE BAŞLADI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyesi şehit aileleri ve gaziler Kuran-ı Kerim dersi almaya başladı.

Devamı » 16 Kasım 2016

AFYON TOKİLERDE BURCU HANIMIN HİÇBİR KATKISI YOKTUR.

Kamuoyuna önemle duyrulur. 12.11.2016 tarihinde Afyonkarahisar yerel haber sitelerinde Sayın CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu KÖKSAL’ın Şehit Aileleri, Gaziler ve Derneğimiz Afyonkarahisar Şube Başkanlığını ilgilendiren bir haberini okuduk. Bu haberden son derece rahatsız olduğumuz için kamuoyuna bilgilendirme yapma zorunluluğu hissettik. Sayın vekilimizin de haberi düzeltmesini istiyoruz.

Devamı » 14 Kasım 2016

DİNAR ŞEHİT AİLELERİNDEN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, şehit yakınları ile birlikte Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı ziyaret etti.

Devamı » 01 Ocak 2017

KUMARTAŞLI: TERÖRİST BAŞINI ŞEHİT ANALARINA VERİN

Şehit ailelerinden 'Adalete' teşekkür Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, teröre destek veren HDP’li milletvekillerinin gözaltına alınarak, tutuklandıkları için Türk adaletine teşekkür etti.

Devamı » 12 Kasım 2016

ŞEHİT GAZİ YAKINLARINDAN KATKI PAYI ALINMAYACAK

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Yüksek Öğretim Kurumlarında Öğrenci Katkı Payı Alınmamasına Dair Karar 22 Ekim 2016 Tarih,2016/9377 Bakanlar Kurulu Kararı ve 29865 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Devamı » 12 Kasım 2016

TÜM MÜLKİ İDARE CAMİASINA VE ÜLKEMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

Dün Mardin'in Derik İlçesi'nde Hükümet Konağı'nda yapılan saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün bu sabah şehit oldu.

Devamı » 12 Kasım 2016

Özel Sarnıç Sürücü kursundan örnek davranış: Şehit Aileleri ve Gazilere ücretsi

Afyonkarahisar’da hizmet veren Özel Sarnıç Sürücü kursundan örnek davranış: Şehit Aileleri ve Gazilere ücretsiz eğitim verecek Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin ziyaret eden kurum sahibi Hasan Sarnıç kontenjan haricinde kaç tane öğrenci gelirse gelsin sayıda sınırlama olmaksızın ehliyet için hiçbir ücret almayacaklarını açıkladı.

Devamı » 10 Kasım 2016

KUMARTAŞLI BAŞKAN YİĞİT'İ ZİYARET ETTİ.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı Ülkü ocakları Afyonmkarahisar başkanı İbrahim Yiğit’i ziyaret etti.

Devamı » 10 Kasım 2016

FATMA ALİYE HANIM ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ AĞIRLADI

TOKİ FATMA ALİYE HANIM ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ AĞIRLADI Toki Fatma Aliye Hanım Ana Okulu öğrencileri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyesi şehit aileleri ve gaziler ile buluştu.

Devamı » 10 Kasım 2016

KUMARTAŞLI VE GAZİ TAHSİN KOÇ KÜÇÜKÇOBANLI İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç eğitime kesintisiz olarak devam ediyor.

Devamı » 10 Kasım 2016

BAŞKAN KUMARTAŞLI VE GAZİ KOÇ HÜRRİYET İLKOKULUNDA

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç eğitime kesintisiz olarak devam ediyor.

Devamı » 10 Kasım 2016

Bey Petrolcülük’ten örnek davranış: Şehit ve Gaziler Derneği’ne ücretsiz akaryakıt

Bey Petrolcülük’ten örnek davranış: Şehit ve Gaziler Derneği’ne ücretsiz akaryakıt desteği Afyonkarahisar’da hizmet veren Bey Petrolcülük, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin hizmet aracına mazot desteği vermeye başladı.

Devamı » 15 Eylül 2018