BAYATLI ŞEHİT P.UZM.ÇVŞ.MUAMMER ARI DUALAR İLE ANILDI

13-05-2016 tarihinde Hakkari/ Çukurcada Şehit olan Şehit P.Uzm.Çvş.Muammer ARI şehadetinin üçün’cü yılında dualar ile anıldı.Şehidimizin ailesi tarafından düzenlenen programa Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı,İlçe Belediye Başkanı,İlçe Jandarma Komutanı,İlçe Müftüsü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Devamı » 20 Mayıs 2019

ORUÇOĞLU İLKOKULUN'DA BAŞKAN KUMARTAŞLI VE ŞEHİT ANNEMİZ FATMA ÜYE ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU.

Derneğimiz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı tarafından okullarda düzenlenen programlar ile öğrencilere şehitlik ve gazilik gaziler tarafından anlatılıyor.

Devamı » 20 Mayıs 2019

AFYONKARAHİSAR KYK DESTİNE HATUN YURDU ÖĞRENCİLERİ İLE ŞEHİT AİLEMİZDE İFTAR

Afyonkarahisar KYK Destine Hatun Yurdu yöneticileri ve beraberindeki gönüllü öğrencileri,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği başkanı İsmail Kumartaşlı ile birlikte Şehit J.Er Mehmet Sağlam’ın ailesini ziyaret ederek hazırladıkları yemekler ile iftar yemeği yedi.

Devamı » 20 Mayıs 2019

BEYYAZI İLKOKULUNDA BAŞKAN KUMARTAŞLI VE KIBRIS GAZİSİ TAHSİN KOÇ ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU.

Derneğimiz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı tarafından okullarda düzenlenen programlar ile öğrencilere şehitlik ve gazilik gaziler tarafından anlatılıyor. Program Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi P. Uzm. Çvş. İsmail Kumartaşlı ve Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç’un anıları, yaşadıkları, vatan sevgisi, bayrak sevgisi ile ilgili anlatımları ile devam ediyor. Programın son kısmında gazilerimiz öğrencilerin merak ettiği konulara yönelik sorularına cevap vererek programı sonlandırıyorlar.

Devamı » 20 Mayıs 2019

DAZKIRI KAYMAKAMI GÖKHAN İÇEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İLE BİRLİKTE İFTAR AÇTI

Dazkırı Kaymakamı Gökhan İçen, Belediye Başkanı İsmail Taylan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Derneğin Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan ile; manevi hislerin doruğa ulaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının daha yoğun olarak hissedildiği Ramazan-ı Şerif ayında şehit aileleri ve gazi / gazi aileleri ile iftar sofrasını paylaşarak ramazan sevincine ortak oldu.

Devamı » 20 Mayıs 2019

BAŞKAN KUMARTAŞLI'NIN 19 MAYIS MESAJI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Devamı » 20 Mayıs 2019

BAŞKAN KUMARTAŞLI SANDIKLI TEMSİLCİSİ YUSUF AKİN’İ EVİNDE ZİYARET ETTİ...

Başkan Kumartaşlı ve ailesi “Biz Büyük Bir Aileyiz” Sloganı İle gece gündüz demeden Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizi yalnız bırakmıyor.

Devamı » 15 Mayıs 2019

SANDIKLI KAYMAKAMI EFLATUN CAN TORTOP ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İLE BİRLİKTE İFTAR AÇTI

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop beraberinde eşi Reyhan Tortop, Kaymakam Adayı Sayın Dilara Şenoğlu, Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çöl, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Derneğin Sandıklı Temsilcisi Yusuf Akin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şuayip Binbir ile; manevi hislerin doruğa ulaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının daha yoğun olarak hissedildiği Ramazan-ı Şerif ayında şehit ve gazi aileleri, engelli kardeşlerimiz ve mahalle temsilcileriyle iftar sofrasını paylaşarak ramazan sevincine ortak oldu.

Devamı » 15 Mayıs 2019

BAŞKAN KUMARTAŞLI ANNELER GÜNÜNDE GAZİ EŞİ MERYEM ATACAN ANNEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Anneler Günü nedeniyle bir ziyaretlerde bulundu. Başkan Kumartaşlı İlk olarak 01-08-1981 tarihinde Şırnak’ta yaralanarak Malül olan Malül Gazi J.Çvş.Şemsettin Atacan’ın eşi Meryem Ataca’ı eşi ile birlikte ziyaret etti.

Devamı » 15 Mayıs 2019

BAŞKAN KUMARTAŞLI ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNEMİZ NURHAN SARAÇ’I ZİYARET ETTİ.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Anneler Günü nedeniyle bir ziyaretlerde bulundu. Başkan Kumartaşlı İlk olarak 15-09-1993 tarihinde Van’da Şehit olan Şehit J.Uzm.Çvş. Mete Saraç’ın annesini ziyaret etti.

Devamı » 15 Mayıs 2019

BAŞKAN KUMARTAŞLI ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNEMİZ FATMA ÇINAR’I ZİYARET ETTİ.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Anneler Günü nedeniyle bir ziyaretlerde bulundu. Başkan Kumartaşlı İlk olarak 07-09-2011 tarihinde Sivas’ta Şehit olan Şehit J.Asb.Kd.Çvş. İsmail Çınar’ın annesini ziyaret etti.

Devamı » 15 Mayıs 2019

BAŞKAN KUMARTAŞLI ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNEMİZ EMİNE AYDINKAŞ’I ZİYARET ETTİ.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Anneler Günü nedeniyle bir ziyaretlerde bulundu. Başkan Kumartaşlı İlk olarak 10-11-2003 tarihinde Şırnak’ta Şehit olan Şehit J.Uzm.Çvş. İsmail Aydınkaş’ın annesini ziyaret etti.

Devamı » 15 Mayıs 2019