SON ŞEHİTLERİMİZİN MEZARLARININ YAPIMINA BAŞLANDI..

Son Dönemde Güneydoğuda vatan savunmasında görevliyken görevi başında Teröristler ile girdiği çatışma veya mayın patlaması sonucu şehit olan kahraman şehitlerimizin ebedi istirhatgahı olan mezarlarının MSB Eskişehir İnşaat Emlak Daire Başkanlığı tarafından yapımına başlandı.

Devamı » 19 Kasım 2016

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCUSU MEHMET ÇEVİK DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCUSU MEHMET ÇEVİK TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ AFYONKARAHİSAR ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ. Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından Mehmet Çevik Afyonkarahisar da sevenleri ile buluştu.

Devamı » 19 Kasım 2016

ATSO ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA MONT VE BOT HEDİYE ETTİ….

Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyesi olan Şehit ve Gazi çocuklarına kışlık Bot ve Mont hediye edildi.

Devamı » 19 Kasım 2016

ATAKÖY ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç eğitime kesintisiz olarak devam ediyor.

Devamı » 19 Kasım 2016

BAŞKAN KUMARTAŞLI GAZİ KORKUSUZU ZİYARET ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ailesi ile birlikte yeni kalp ameliyatı olan malül Gazi Muharrem Korkusuz'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Devamı » 17 Kasım 2016

BAŞKAN KUMARTAŞLI'YA ÖZŞAHİN VE ALAKADAN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı yı Afyonkarahisar Valiliği Hukuk işleri Müdürü Mehmet Özşahin ve Çobanlar ilçesi Belediye Başkanı Salih Alaka ziyaret etti.

Devamı » 17 Kasım 2016

BAŞKAN KUMARTAŞLI ŞEHİT AİLELERİMİZİ ZİYARETE DEVAM EDİYOR.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ailesi ile şehit ailelerimize ziyaretlere devam ediyor

Devamı » 17 Kasım 2016

BAŞKAN KUMARTAŞLI'YA BAŞBAKANLIKTAN CEVAP GELDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı nın ilimizde yapılan TOKİ konutları ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım'a verdiği dosyaya cevap geldi.

Devamı » 16 Kasım 2016

ŞEHİT AİLELERMİZ VE GAZİLERİMİZ KURAN-I KERİM DERSİNE BAŞLADI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyesi şehit aileleri ve gaziler Kuran-ı Kerim dersi almaya başladı.

Devamı » 16 Kasım 2016

AFYON TOKİLERDE BURCU HANIMIN HİÇBİR KATKISI YOKTUR.

Kamuoyuna önemle duyrulur. 12.11.2016 tarihinde Afyonkarahisar yerel haber sitelerinde Sayın CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu KÖKSAL’ın Şehit Aileleri, Gaziler ve Derneğimiz Afyonkarahisar Şube Başkanlığını ilgilendiren bir haberini okuduk. Bu haberden son derece rahatsız olduğumuz için kamuoyuna bilgilendirme yapma zorunluluğu hissettik. Sayın vekilimizin de haberi düzeltmesini istiyoruz.

Devamı » 14 Kasım 2016

DİNAR ŞEHİT AİLELERİNDEN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, şehit yakınları ile birlikte Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı ziyaret etti.

Devamı » 01 Ocak 2017

KUMARTAŞLI: TERÖRİST BAŞINI ŞEHİT ANALARINA VERİN

Şehit ailelerinden 'Adalete' teşekkür Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, teröre destek veren HDP’li milletvekillerinin gözaltına alınarak, tutuklandıkları için Türk adaletine teşekkür etti.

Devamı » 12 Kasım 2016