ŞEHİT ANNEMİZ VEFAT ETTİ.

Sandıklı Çukurca Köyünden Şehit Annemiz Hatice Yayla Vefat Etti.

Devamı » 05 Şubat 2017

DİRİLİŞ BAŞKANLARINDAN KUMARTAŞLI'YA ZİYARET

Diriliş Başkanları Afyonkarahisar İl Başkanı Batuhan Çulfa ve yönetimi,Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı'yı makamında ziyaret etti.

Devamı » 02 Şubat 2017

KUMARTAŞLIDAN TÜRKELİ GAZETESİ SAHİBİ ÖZSOY'A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Türkeli gazetesi imtiyaz sahibi Hacı Hakkı Özsoy’u ziyaret etti.

Devamı » 07 Şubat 2017

KARACAÖREN’İN ADI "KAHRAMAN" KARACAÖREN OLMALI

Çay'ın Karacaören Beldesi, 2016 yılının son aylarında 3 şehit acısı yaşadı. Beldedeki gençlerin birçoğu askerlikten sonra uzman çavuşluk sınavına katılıp kazanıyor. Karacaörenli gençlerin bir kısmı Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da, bir kısmı ise Suriye'nin El Bab Bölgesi'nde vatan savunmasının ön cephesinde yer alıyor.

Devamı » 02 Şubat 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLI'YA İŞKUR’DAN ZİYARET

Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘nden Türkiye Harp Malülü Gaziler,Şehit ,Dul ve Yetimler Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’na Ziyaret

Devamı » 07 Şubat 2017

2016 DA TERÖR VE ŞEHİT HABERLERİ ÇOK KONUŞULDU

2016 DA TERÖR VE ŞEHİT HABERLERİ ÇOK KONUŞULDU Türkiye Gündeminin Ocak ayında öne çıkan başlıkları belli oldu … Türkiye’de 2017 yılının ilk ayında gündemin öne çıkan başlıkları belli olurken, Ocak ayında en çok terör ve şehit haberlerini konuştuğumuz ortaya çıktı. Medya Takip Ajansı Interpress’in üç bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan ‘Türkiye Gündemi” araştırmasına göre, başta DAEŞ ve PKK terör örgütlerinin yaptığı saldırılar olmak üzere ülkemizde meydana gelen terör olayları ve şehitlerimizle ilgili yazılı basına 85 binin üzerinde haber yansıdığı tespit edildi.

Devamı » 01 Şubat 2017

ŞEHİTLER TAKVİMİNDE 15 TEMMUZ’A ÖZEL VURGU

ŞEHİTLER TAKVİMİNDE 15 TEMMUZ’A ÖZEL VURGU Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi’nin Afyonkarahisar Belediyesi ile desteği ile hazırladığı 2017 Şehitler Takvimine 15 Temmuz Şehitleri ile 5 Eylül tarihinde cephanelik patlamasında şehit düşen 25 asker damgasını vurdu.

Devamı » 30 Ocak 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLI MALÜL SAYILAMAYAN GAZİLE İLE İLGİLİ DİLEKÇE ÖRNEĞİNİ YAYINLADI.

Malül Sayılamayan Gaziler ile ile ilgili gelişmeleri derneğimiz Afyonkarahisar Şube Başknaı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı yakından takip etmekte ve gelişmeleri sitemizden yararlı olabilmek insanlara yardımcı olabilmek amacı ile yazıları ile paylaşmakta.

Devamı » 30 Ocak 2017

Malul sayılmayan Gazilere yönelik SGK'dan flaş açıklama

3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamındaki terör eylemleri sebebiyle 23/1/2017 tarihinden önce yaralanmış kamu görevlileri aynı Kanun kapsamında vazife malullüğü aylığı bağlanamamış olanlar hakkında SGK açıklama yaptı.

Devamı » 30 Ocak 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLIDAN GENEL SEKRETER MURAT ÇAĞLAYAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Denreği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve beraberindeki şehit aileleri ve gaziler Bu hafta görevine başlayan Kamu Hastaneleri Birliği Afyon Genel Sekreteri Uzman Doktor Murat Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dedi

Devamı » 27 Ocak 2017

Koçak’tan teşekkür ziyareti

Mahmut Koçak, Babası Talat Koçak’ın cenaze törenine katılan şehit babaları ve gazilere teşekkür etmek amacıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesini ziyaret etti.

Devamı » 27 Ocak 2017

BAŞKAN ÇOBAN'A TEŞEKKÜR

31-10-2016 tarihinde Hakkaride Şehit olan şehit P.Uzm.Çvş.Fatih Ak ‘ın babası Ramazan Ak ve Sinanpaşadan Şehit babası Selehattin Sulak Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Denreği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Belediye Başkanı Burhanettin ÇOBAN’ı makamın da ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Devamı » 27 Ocak 2017