BAŞKAN KUMARTAŞLI VE AİLESİ GAZİ KARATEK AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

17-09-1993 tarihinde Diyarbakır Kulp kırsalında BTÖ mensubu hain teröristler ile girdiği silahlı çatışmadan yaralı olarak kurtulan aynı zamanda derneğimiz yönetim kurulu üyesi olan Malül Gazi J.Er Mahmut Karatek ve ailesini Derneğimiz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve ailesi ziyaret etti.

Devamı » 14 Ağustos 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLI MALÜL GAZİ MEHMET ÜRKÜT’ÜN KIZININ DÜĞÜNÜNE KATILDI

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı 25-07-1990 tarihinde Van da çatışma sonucu yaralanan Malül Gazi P.Onb.Mehmet Ürküt’ün kızı Rabia Ürküt’ün düğün törenine katıldı.

Devamı » 14 Ağustos 2017

ŞEHİDİMİZ P.ER TAYFUR ÇANKAYA DUALAR İLE ANILACAK.

10-08-2016 TARIHINDE SIRNAKTA SEHIT OLAN SEHIDIMIZ SEHIT P.ER TAYFUR CANKAYANIN DOGANCIK KOYUNDEKI BABA EVINDE 13-08-2017 PAZAR GUNU (YARIN) IKINDI NAMAZI CIKISI AILESI TARAFINDAN MEVLUT VE KURAN-I KERIM OKUTULARAK YEMEKLI OLARAK YILI YAPILACAKTIR. SEHITLERIMIZE DUA ICIN TUM UYELERIMIZ DAVETLIDIR. IRT. TELEFON:0 542 793 36 07

Devamı » 13 Ağustos 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLI BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ.

Derneğimiz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Disipilin Kurul üyesi Şehit J.Bçvş.Hidayet Çepninin eşi Şehit eşi Fahriye Çepninin annesi Emine Çepni vefat etti.

Devamı » 12 Ağustos 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLI MAÇKA SALDIRISINI LANETLEDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, yaptığı açıklamada, ülkenin üzerinde son günlerde çok fazla oyunlar oynandığını belirtti.

Devamı » 12 Ağustos 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLI VE YÖNETİM KURULU VALİ TUTLMAZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKAN KUMARTAŞLI VE YÖNETİM KURULU VALİ TUTLMAZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Devamı » 10 Ağustos 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLI’DAN BOLVADİNLİ ŞEHİT AİLEMİZE ZİYERET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı her fırsatta Afyonkarahisar’ın her köşesindeki Şehit Aileleri ve Gazileri ailesi ile birlikte ziyaret ederek yalnız bırakmıyor.Elleri öpülesi Şehit Anne ve Babalarımızın ellerini öpüp hayır dualarını alıp bir isteklerinin olup olmadığını soran Kumartaşlı annelerimiz ve babalarımız beni ve ailemi kendi evlatları gibi görüyor onlar ile oturup dertleşiyor konuşuyor eğer bir istek ve dilekleri varsa alıp devlet büyüklerimize iletiyoruz dedi.

Devamı » 10 Ağustos 2017

E ALB.AVUKAT DR.ATİLLA BİNGÖL DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Emekli Albay Dr.Avukat Atilla Bingöl Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri  Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı ve dernekte bulunan şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.Kumartaşlı  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.Dernek duvarlarındaki şehit resimlerini bir süre inceleyen Bingöl duygulanarak birçok tanıdığı beraber mücadele ettiği şehit olan şehitlerimize rahmet diledi.

Devamı » 10 Ağustos 2017

BAŞKAN KUMARTAŞLI BOLVADİNDE GAZİMİZİN DÜĞÜNÜNE KATILDI

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı ve ailesi 20-10-2016 tarihinde Hakkaride yaralanan Bolvadin Özburun Kasabası nüfusuna kayıtlı P.Uzm.Çvş.Gazi Aysay’ın Düğüne Katıldı

Devamı » 10 Ağustos 2017

HAKKÂRİ GAZİSİNE SAĞLIK BAKANI DR. AHMET DEMİRCAN SAHİP ÇIKTI

- Eski yatak gönderilmesi ile gündeme gelen gaziye Bakan Demircan eliniz uzattı Hakkari’de teröristler tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu beli kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak gazi olan Afyonkarahisarlı Süleyman Çelik’in eski ve manüel bir hasta yatağı gönderen hastaneye tepki gösteren ailesinin talebini dikkate alan Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan gaziye sahip çıktı.

Devamı » 09 Ağustos 2017

GAZİMİZ ULUSAL BASINA ÇIKTI VE GEREKEN İLGİYİ GÖRDÜ

GAZİMİZ ULUSAL BASINA ÇIKTI VE GEREKEN İLGİYİ GÖRDÜ GAZİMİZ ULUSAL BASINA ÇIKINCA GEREKN İLGİYİ GÖRDÜ BU GÜN DEVLET HASTANESİNE GETİRİLİYOR. HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde geçen ay el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 19 askerden piyade uzman çavuş 24 yaşındaki Süleyman Çelik, hastanedeki tedavisinin ardından memleketi Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'ne getirildi. Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Esendere Beldesi yakınlarında 17 Temmuz'da askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 19 asker yaralandı. Yaralanan askerlerden Piyade Uzman Çavuş 24 yaşındaki Süleyman Çelik belinden ve vicudunun çeşitli yerlerinden yaralnmıştı.

Devamı » 08 Ağustos 2017

ACİLEN ASKER HASTANELERİMİZİ GERİ İSTİYORUZ.

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde geçen ay el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 19 askerden piyade uzman çavuş 24 yaşındaki Süleyman Çelik, hastanedeki tedavisinin ardından memleketi Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'ne getirildi. Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Esendere Beldesi yakınlarında 17 Temmuz'da askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 19 asker yaralandı. Yaralanan askerlerden Piyade Uzman Çavuş 24 yaşındaki Süleyman Çelik önce Hakkari Devlet Hastanesi'ne, oradan yapılan ilk müdahalenin ardından da Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Belinde, omuriliğinde ve akciğerlerinde hasar tespit edilen Çelik, tedavisinin ardından taburcu edilerek memleketi Bolvadin'in KırkgözMahallesi'ndeki baba evine getirildi.

Devamı » 08 Ağustos 2017